Misija i vizija

MISIJA
„Razvijamo i proizvodimo metalne konstrukcije, ovjesnu i spojnu opremu za elektroenergetsku, prometnu i telekomunikacijsku infrastrukturu primjenjujući načela poslovne izvrsnosti i vrhunske kvalitete uz potpunu usredotočenost na zadovoljstvo svih dionika.“
Glavne smjernice civilizacijskog napretka temeljene su na uspostavi i razvoju prometnih, komunikacijskih te elektroenergetskih povezanosti. Prepoznajući te smjernice Dalekovod MK d.o.o. i Dalekovod OSO d.o.o. profilirali su se u jedno od vodećih poduzeća u razvoju i proizvodnji opreme za potrebe elektroenergetske, cestovne, željezničke te telekomunikacijske infrastrukture primjenjujući dugogodišnje znanje i tradiciju kroz tehnologiju i proizvodnju.
U stalnoj težnji da proizvodi Dalekovod proizvodnje d.o.o. budu prepoznatljivi i pouzdani trudimo se osigurati visoke standarde kvalitete te kontinuirani razvoj novih proizvoda kao i inovativnost u iznalaženju novih rješenja usuglašenih sa potrebama korisnika.
Biti izvrstan odnosno primjenjivati načela poslovne izvrsnosti, zahtjeva potpunu predanost svih pojedinaca naše organizacije i prihvaćanje temeljnih koncepata izvrsnosti kao skupa principa na kojima organizacija temelji svoje ophođenje, aktivnosti i inicijative.
Razvijamo i održavamo poslovne odnose sa domaćim i stranim partnerima pokušavajući postići odnos prijateljsko-partnerske suradnje, a da pri tom uvažimo i odgovorimo na sve za nas prihvatljive prijedloge naših kupaca i ujedno ostvarimo dugoročno održivo poslovno okružje koje rezultira stvaranjem novih vrijednosti te zadovoljstvom svih dionika.

VIZIJA
„Postati prvi izbor kupaca koji uz kvalitetu i pouzdanost naših proizvoda traže brzo prilagođavanje novim zahtjevima i situacijama, stvarajući pretpostavke za održivi rast i razvoj.“
Postati prvi izbor kupaca je cilj koji se može ostvariti samo nesebičnom predanošću svih djelatnika u smislu stalnog unaprjeđenja sveukupnog poslovanja organizacije, stvarajući tako prepoznatljivu prednost nad konkurencijom te uvažavajući pritom pretpostavke održivog rasta i razvoja Društva.
Spremnošću za neprekidnim poboljšavanjem sveukupnih radnih sposobnosti naše organizacije, kao i njihovom integracijom u svakodnevni rad na svim razinama, ostvarit ćemo pravodobnost i dinamičnost organizacije u prilagođavanju novim zahtjevima i situacijama koje budu postavljene pred nas kao i osigurati kvalitetu i pouzdanost naših proizvoda.

vrh stranice