Istraživanje i razvoj

Usavršavajući tehnike najnovijih mogućnosti za dizajn, analizu proizvoda i istražujući nove mogućnosti primjene najnovijih materijala i karakteristika proizvoda želimo postići potpuni partnerski odnos sa našim kupcima.
 
S više od 68 godina iskustva u proizvodnji ovjesne i spojne opreme, rešetkastih i cijevnih stupova i konstrukcija za nadzemne vodove, razvijamo i nove mogućnosti matematskog modeliranja sustava i pojedinih dijelova, koristeći najsuvremenije softverske alate za rješavanje postavljenih matematskih modela. Istražujući i razvijajući na ovaj način naše proizvode, otvaramo i nove mogućnosti razvoja tehnoloških i proizvodnih kapaciteta sa postizanjem sigurnosti kvalitete proizvoda prema najsuvremenijim standardima kvalitete.
 
Tim za istraživanje i razvoj unutar Dalekovod MKd.o.o. i Dalekovod OSO d.o.o., sa sjedištem u Velikoj Gorici – Hrvatska, želi dostići razinu strateškog partnerstva sa svojim kupcima, kombinirajući tehničku kompetentnost, poznavanja i razvoja proizvoda, laboratorijskog istraživanja, istraživanja i razvoja surađujući sa poznatim institutima, fakultetima i laboratorijima u Hrvatskoj i Europi.
Mi kao tvrtka a posebno kao tim za istraživanje i razvoj uvijek smo spremni na suradnju sa našim partnerima i kupcima, prilagođavajući, odnosno redizajnirajući i inovirajući neke od svojih proizvoda, sa svim mogućim novitetima na ovim proizvodima, s krajnjim ciljem postizanja poslovne izvrsnosti i potpunog zadovoljstva naših krajnjih klijenata širom svijeta.


vrh stranice